Ervaringen van mijn cliënten

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk cliënten geholpen bij de meest uiteenlopende klachten. Hieronder lees je hun ervaringen.

“Mariska is deskundig en een fijn persoon om over je klachten te praten. Haar werk heeft bij mij enorm geholpen: mijn langdurige klachten zijn verdwenen. Bedankt voor het meedenken en je goede ondersteuning!”
Joyce

“Mariska is een top acupuncturist. Ben al verschillende malen bij haar geweest en was top. Zeer vriendelijk en begaan.”
Marie

“Ik verging van de pijn, gebruikte een hoge dosis morfine en middelen tegen zenuwpijn. Na twee behandelingen van Mariska ging de pijn naar beneden. De diagnose van de arts was hernia. In elk geval zenuwpijn en die werd op een schaal van 10 van 10 naar 5 gebracht. Mijn lichaam heeft dat gedaan maar Mariska heeft het lichaam op het goede spoor geprikt.”
Arthur

“Ik ben bij Mariska geweest voor klachten mbt Long COVID. Het heeft me geholpen om stabieler te worden en ook deed ik stappen vooruit. Mariska vind ik een kundig open betrokken en prettig persoon als behandelaar.”
Marja

“Bij Mariska gekomen voor klachten van onderrug, na eerste behandeling was ik de eerste dagen weer pijn vrij. Maar deze kwam uiteindelijk weer terug, te rade gegaan bij huisarts, die verwees mij door naar neurochirurg.
Deze klachten kon Mariska helaas niet verhelpen, maar pijn wel verlichten. Ben haar dankbaar dat ze goed luisterde en duidelijke uitleg gaf over de behandeling met acupunctuur. De alternatieve geneeskunde heeft nog veel meer te bieden, dan de reguliere geneeskunde.”
Frans

“Mariska is professioneel en deskundig, zeer vriendelijk en legt graag alles uit met wat ze voor handelingen doet. Klachten worden serieus genomen.”
Jeanet

“Acupunctuur heeft mij enorm geholpen om de pijn van mijn frozen shoulder te verminderen. Ik hoefde hierdoor niet aan de sterke pijnstillers. Mariska stelt je erg op je gemak en heeft veel passie voor haar vak.”
Henriette

“Mariska is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je direct thuis voelt. Haar behandeling is altijd effectief. Ik kan haar van harte aanraden.”
Janneke

“Na al een aantal dingen geprobeerd te hebben om met mijn vermoeidheid…(na ziek zijn en nu medicijn gebruik en daar door de overgang ingevlogen)…om te gaan, begon ik aan acupuntuur te denken en kwam ik bij Mariska terecht.
Al snel was duidelijk dat ik hier veel baat bij heb en ben ik met stapjes enorm vooruit gegaan. Zo blij dat ik deze stap genomen heb.
Dus als je ook zoekende bent net als ik was….zeker het proberen waard om te kijken of je er baat bij hebt en of de klachten draagzamer te maken.”
Yvonne

“Sinds 2 jaar kom ik bij Mariska, ik heb hier erg baat bij, niet alleen voor accupunctuur maar ook zeker een luisterend oor, ben hier erg dankbaar voor.”
Nathalie

“Ben enorm opgeknapt na de behandelingen. Een fijne therapeute, ontspannen sfeer en eerlijk in wat ze denkt voor je te kunnen betekenen.”
Maaike

“Dankzij Mariska ben ik zowel lichamelijk als geestelijk zoveel stappen vooruit gegaan. Zij is zeer goed in haar vak en alles wat daarbij komt kijken. Geeft veel tips en adviezen om nog sneller en betere stappen te maken. Mocht je niet meer weten wat jou oplossing is voor jou klachten maak zeker een afspraak en geef het een kans. Het zal je verbazen wat je allemaal kan bereiken.”
Janet

Neem contact op
Vul het contactformulier in als je vragen hebt of bel mij als je een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag of klacht is, ik help je graag verder.